Våra appar

Vi har ett flertal appar släppta till både iOS och Android. Du finner ett urval nedan. Vi gör appar som vi själva saknar och som vi vill använda i vår vardag. Förhoppningsvis kan fler än vi ha nytta av dom.

Kan vi hjälpa dig?

Har du en appidé du vill förverkliga? Ta kontakt med oss!

LCHF Dagboken

LCHF Dagboken

  • Hjälper dig att lyckas med LCHF!
  • Dagbok som hjälper dig att hålla reda på vad du äter.
  • Vi har samlat drygt 50 av våra favoritrecept för LCHF.
  • Sök efter LCHF-recept online direkt i appen.
  • Funktion för att räkna ut näringsinnehåll. Perfekt om du har hittat ett recept och vill veta om det passar dig och dina mål med LCHF. Du kan även spara det du har räknat ut så att du sedan lätt kan använda det i dagboken.
  • Lista med över 2000 livsmedel som du kan söka i och direkt se om om livsmedlet lämpar sig i en LCHF-diet eller ej. Livsmedelslistan kommer från livsmedelsverket.
  • Saknar något livsmedel? Inga problem, det går självklart att lägga in egna livsmedel.
FODMAP diet app

FODMAP - low fodmap ibs diet

FODMAP är en typ av kolhydrater som har visat sig orsaka magproblem hos många. Det har visat sig vara ett effektivt sätt att behandla IBS/IBD och allmänt oroliga magar.

Forskningen om FODMAP går hela tiden framåt. Det bedrivs idag forskning på ett flertal universitet runt om i världen. Några av de forskare som ligger längst fram håller till på Monash University i Australien.

Den här appen är på engelska. En svensk version kommer inom kort.

LCHF Dagboken

5:2 Dieten – dagbok

POPULÄRASTE 5:2 APPEN I SVERIGE

En app anpassad för 5:2 dieten. I appen hittar du recept, möjlighet att föra dagbok så du har koll på vad och hur mycket du äter, näringsvärden hämtas på livsmedelsverket.

Appen har blivit uppmärksammad i bland annat Aftonbladet, Expressen och tidningen Hälsa & Fitness.

Notis i Hälsa & Fitness